XEROKAMPOS
Η πιο ωραία στιγμή του καλοκαιριού είναι αυτή που κλείνεις τη βαλίτσα σου επιτέλους και αποχαιρετάς το διαμέρισμά σου.

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Ο προορισμός μπορεί να διαφέρει αλλά ο στόχος είναι κοινός: να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Πώς λοιπόν μπορείς να περάσεις καλά στις διακοπές του καλοκαιριού;

Αν το να ξαπλώνεται στις αιώρες και στις πολυθρόνες διαβάζοντας είναι κάτι που σας κάνει να βαριέστε λίγο , αν το να κολυμπάτε και να απολαμβάνετε τον ήλιο στην παραλία σας φαίνεται μερικές φορές μονότονο, αν η εξερεύνηση του βυθού και το ψάρεμα δεν είναι αρκετό, γιατί ζητάτε μια πιο φυσική δραστηριότητα τότε μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την φωτογραφική μηχανή, νερό και τα ορειβατικά σας παπούτσια.
Υπάρχουν πεζοπορικές διαδρομές κλιμακούμενης δυσκολίας από πολύ εύκολες έως πολύ απαιτητικές που μπορείτε να απολαύσετε στην γύρω περιοχή.
Image

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Είναι αυτή η αίσθηση της απόδρασης από την καθημερινότητα , είναι το άρωμα που αναδύει η Κρητική γη και τα σπάνια βότανα της , είναι το χρώμα της παράδοσης και της απλότητας, είναι η μουσική των ήχων της φύσης σε ένα αμόλυντο περιβάλλον, είναι οι γεύσεις των ντόπιων προϊόντων από ψάρια, λαχανικά, κρέατα κρασί, φρούτα και ρακί, πράγματα που δεν μπορεί να αποδώσει καμία περιγραφή, πράγματα που δεν μπορεί να αποτυπώσει κανένας αισθητήρας φωτογραφικής μηχανής.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Ότι όμως κι αν γράψει κανείς ή φωτογραφίσει είναι αδύνατο να μεταφέρει έστω και ένα μικρό κομμάτι της ατμόσφαιρας που θα βρείτε εδώ. Βγάλε πολλές φωτογραφίες, αλλά πρώτα ζήσε την κάθε στιγμή. Το να «αιχμαλωτίσεις» κάθε εικόνα των διακοπών σου, φαίνεται να είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις τις αναμνήσεις ενός ταξιδιού. Προτού αρχίσεις να φωτογραφίζεις, δοκίμασε την κάθε εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις ή κάνε μια δραστηριότητα δύο φορές, μία χωρίς κάμερα και στη συνέχεια μία για την τέλεια λήψη. Σαφώς και υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που απαιτούν να ενεργήσεις γρήγορα, αλλά προσπάθησε να περιοριστείς.
Image

ΚΟΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Αποσυνδέσου από το Internet και συνδέσου με τους ανθρώπους γύρω σου. Οι διακοπές αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα ταξίδι ενισχύει ανθρώπινους δεσμούς και βελτιώνει την επικοινωνία.
Οι κοινές εμπειρίες είναι και αυτές που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με τους αγαπημένους σου.
Μα πάνω από όλα θα νιώσετε ότι δεν είστε ένας ακόμα τουρίστας. Δεν είστε απλά ένας ακόμα πελάτης ενός ξενοδοχείου. 
Για εμάς είστε ένας εν δυνάμει φίλος που μας τιμά με η επιλογή του και την παρουσία του στον χώρο μας και φυσικά αξίζει και το ανταποδώσουμε με την Κρητική Φιλοξενία μας.

ADDRESS

Xerokampos 72300, Sitia Crete Greece

PHONE

 +30 2843026729 & +30 6982954095 

E-MAIL

info@lithoshouses.gr

RESERVATION HOTLINE:

+306982954095 -  +302843026729

STAY UP TO DATE

Sign up for our newsletter